QUÈ ÉS “MÉS SALUT! - FISIOTERÀPIA PERSONAL”?

“Més Salut! - Fisioteràpia personal” va néixer l’octubre de 2010, amb la idea de divulgar tot el que la fisioteràpia pot fer per la vostra salut. Avui dia, ens trobem amb multitud d'ofertes de serveis de salut i benestar, sense que es pugui contrastar qui hi ha al darrere i quin rigor científic-sanitari tenen les tècniques que ens deixem aplicar. La fisioteràpia ha patit un desprestigi davant d'altres “teràpies”, possiblement per desconeixement del què aquesta pot oferir.

Aquesta falta d'apropament a la població pot ser perquè la major part del públic coneix la fisioteràpia com un sinònim de rehabilitació, restablint les necessitats de l'usuari, però sense que hi hagi un feedback que promogui el manteniment de la salut, la millora del rendiment esportiu i l’augment de qualitat de vida fent servir eines de prevenció i aconsellant l’usuari per tal d’evitar possibles recaigudes i ajudant-lo a assolir les seves fites.

"Més Salut! - Fisioteràpia personal" és un servei de Rehabilitació Funcional i Fisioteràpia fet a mida de l'usuari que ens requereix. Busquem la millor solució per a la teva salut, i en l'espai on et sigui més còmode: a les nostres instal·lacions, a casa, a l'oficina o al gimnàs. Ens adaptem a tu i treballem colze amb colze per a millorar el teu rendiment esportiu i el teu benestar.

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

disseny tàctic @ 2012